Bedrijfsinformatie

Sinds 2000, het jaar dat Kelkoo werd opgericht, hebben wij mensen geholpen om de beste producten voor de beste prijs online te vinden. Vandaag de dag helpen we consumenten met het vinden van de beste deals in 11 landen wereldwijd. Iedere 4 seconden vindt een consument dankzij onze service ergens op de wereld het product dat hij of zij zoekt

Om de beste service te garanderen, bieden wij u een mix van top winkels en reisorganisaties. De cijfers spreken voor zich: 23 van de 25 Europese top retailers zijn met hun productbestand terug te vinden op Kelkoo. Hierdoor trekken we maandelijks tientallen miljoenen gebruikers.

Een stukje historie

Kelkoo is ontstaan in 2000, na fusies van Zoomit.com, Dondecomprar en Shopgenie. Kelkoo is eigendom geweest van Yahoo!. In 2008 heeft Yahoo! Kelkoo verkocht aan Jamplant, een private equity fonds uit Groot Britannië.

Kelkoo is de afgelopen 13 jaar in Europa actief geweest (met 6 lokale kantoren) en recentelijk zijn we international gegaan met uitbreiding naar Brazilië. Kelkoo heeft ook een prijsvergelijker op het gebied van diensten gelanceerd in april 2013 onder de naam Kelisto.

Kelkoo’s Kantoren

Kelkoo Brazilië
6th Floor, Portland House
London
SW1E 5BH
United Kingdom

Kelkoo Frankrijk – Grenoble
Parc Sud Galaxie – Bâtiment Le Calypso
4/6 Rue des Méridiens
38130 ECHIROLLES
France

Kelkoo Frankrijk – Parijs
8 rue de sentier
Villa Mozart
75002 Paris
France

Kelkoo Italië
via Victor Hugo 2
20123 Milano
Italia

Kelkoo Noorwegen
Postboks 277
1326 Lysaker
Norway

Kelkoo Spanje
C/ Alberto Aguilera 7
28015 Madrid
Spain

Kelkoo Groot Brittanië
6th Floor, Portland House
London
SW1E 5BH
United Kingdom