Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u alle antwoorden op de meestgestelde vragen over Kelkoo. Wij hopen dat hiermee ook uw vraag beantwoord wordt.

 
Is Kelkoo een winkel?

Nee, wij zijn geen winkel, wij zijn een prijsvergelijker. Wij vergelijken online winkels en reisaanbieders en kunnen u zodoende helpen de beste prijs voor een product of een reis te vinden. Omdat wij miljoenen producten en duizenden aanbieders doorzoeken, hoeft u dat zelf niet te doen. Als u op onze website een aanbieding heeft geselecteerd, dan klikt u door naar de website van de winkel. Vanaf dat moment doet u direct zaken met de winkel of reisaanbieder. Als u problemen heeft met uw bestellingen, dient u dus ook contact op te nemen met de winkel of de reisaanbieder.

Doorzoekt Kelkoo alle winkels en reisaanbieders op het internet?

Nee. Het zou bijna onmogelijk zijn om de prijzen van alle winkels en reisaanbieders op het internet met elkaar te vergelijken. We hebben echter wel een heel breed aanbod van winkels en reisaanbieders, waaronder veel van de bekende grote retailers. Als u interesse hebt in een product dat u op onze website ziet, dan kunt u doorklikken naar de winkel. In ruil daarvoor betaalt de winkel ons een kleine vergoeding. Voor u als gebruiker is dit kosteloos.

Als u ergens anders een betere prijs kunt vinden, dan willen wij dit erg graag van u horen! Wij zijn constant op zoek naar nieuwe winkels en reisaanbieders die in het bestand van Kelkoo opgenomen kunnen worden. Als wij horen dat een winkel lagere prijzen heeft, dan nemen wij contact met ze op en proberen wij ze in ons bestand op te nemen.

Wat doet Kelkoo als ik een probleem heb met een winkel of reisaanbieder?

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met online winkels, ook houden wij de beoordelingen van onze klanten goed in de gaten. Als wij over een winkel of reisaanbieder veel klachten krijgen, dan bekijken wij de mogelijkheid om deze winkel te verwijderen van onze website. Mocht u een probleem hebben met een bij Kelkoo aangesloten winkel, dan kunt u dit doorgeven aan onze afdeling Klantenservice. Neem contact op met onze Klantenservice. Let wel, Kelkoo kan geen partij zijn in een geschil tussen u en een winkel.

Hoe vaak worden de prijzen ververst?

De prijzen op onze website worden 4 maal per dag ververst, zodat u er altijd zeker van kan zijn dat u de beste aanbiedingen ziet. De winkels en reisaanbieders op onze website verzekeren ons dat alle informatie die zij ons verschaffen accuraat en up to date is. Zij hebben de plicht om incorrecte prijzen en informatie direct te wijzigen of te verwijderen. Het zal dan ook bijna nooit voorkomen dat er een verschil zit tussen de aanbiedingen op onze site en die van de winkel. Mocht u wel een verschil zien, dan kunt u ons hiervan op de hoogte brengen, zodat wij op onze beurt de winkel kunnen wijzen op onregelmatigheden. Neem contact op met onze Klantenservice.

Hoe is de prijs die ik zie opgebouwd?

Winkels op onze website zijn verplicht om de prijzen inclusief BTW en eventuele verzend- en verpakkingskosten te tonen.

Hoe verdient Kelkoo geld?

Het gebruik van Kelkoo is voor u, als klant, geheel kosteloos. Als u interesse hebt in een product dat u op onze website ziet, dan kunt u doorklikken naar de winkel. In ruil daarvoor betaalt de winkel ons een kleine vergoeding. Het geld dat wij hiermee verdienen investeren wij weer in onze website, zodat wij de service voor u kunnen verbeteren.

Wat betekent de naam ‘Kelkoo’?

Kelkoo (spreek uit: kelkoe) is een samentrekking van de Franse uitdrukkingen “Quel coup”, wat betekent “Wat een koopje” en “Quel coût?” wat betekent “Tegen welke prijs?” De naam Kelkoo wordt in alle landen waar wij gevestigd zijn gebruikt. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Victoria, Londen.

Begin met winkelen!

Vind aanbiedingen op Kelkoo