lightinthebox.com/nl

Website: http://www.lightinthebox.com/nl

Welkom bij de lightinthebox.com/nl lijst. Wij jagen op aanbiedingen van duizenden retailers, om jou te helpen vinden, te onderzoeken en het vergelijken van online top deals. Simpel gezegd, wij willen zorgen voor jouw gemoedsrust wanneer je online tot een aankoop overgaat, door het tonen van winkels als lightinthebox.com/nl die je kan vertrouwen. Voordat je tot aankoop overgaat, lees lightinthebox.com/nl reviews en ontdek wat andere kopers te zeggen hebben over hun ervaringen van de lightinthebox.com/nl winkel. Kelkoo helpt je ook voor het vinden van lightinthebox.com/nl contact informatie, telefoonnummers en leveringstijden.

Bestelgemak
3.0
Klantenservice
1.0
Op tijd leveren
2.0
Beschikbaarheid
2.5

Reviews over lightinthebox.com/nl

Gemiddelde waardering: 2.0 van 5, gebasseerd op 2 gebruikersbeoordelingen.

0% van de gebruikers raden deze winkel aan.

Over het schrijven van winkelreviews

Een Kelkoo gebruiker schreef een review 3 jaar geleden

Algehele waardering: 3

Probeer al meer dan een week een rok te retourneren. Maar dat kan alleen via een link site, je kan niet gewoon iets terugsturen. De rok lijkt totaal niet op het plaatje op de site. Moest ze een foto sturen (van hun eigen artikel?). Ondanks dat ik dat deed, ben ik inmiddels vijf mails verder en nog geen bal opgeschoten. De mails van hen lijken ook niet mijn klacht te beantwoorden. " jammer dat u de verkeerde maat besteld heeft"..terwijl ik meld dat dit gewoon niet is wat ik besteld heb. Om razend van te worden, ze hopen waarschijnlijk dat je het opgeeft..

Bestelgemak 5
Beschikbaarheid 4
Op tijd leveren 3
Klantenservice 1

Een Kelkoo gebruiker schreef een review 3 jaar geleden

Algehele waardering: 1

Heb een dure lamp besteld via deze site. De kwaliteit was slecht en heb vervolgens een retourticket aangemaakt aangezien er geen telefonische klantenservice is. Ondanks herinnerings mailtjes krijg ik geen antwoord hoe ik het product terug kan sturen en mij geld retour.

Bestelgemak 1
Beschikbaarheid 1
Op tijd leveren 1
Klantenservice 1

lightinthebox.com/nl's producten bij Kelkoo's

Kelkoo Overig, Dameskleding, Overige mode accessoires, Woonaccessoires, Damesschoenen, Bekijk alle producten van lightinthebox.com/nl op Kelkoo

Winkel informatie

Klantenservice

E-mail
shiyanping@lightinthebox.com
Telefoonnummer
1-650-384-0897