parfum-klik.nl

Website: http://www.parfum-klik.nl

Welkom bij de parfum-klik.nl lijst. Wij jagen op aanbiedingen van duizenden retailers, om jou te helpen vinden, te onderzoeken en het vergelijken van online top deals. Simpel gezegd, wij willen zorgen voor jouw gemoedsrust wanneer je online tot een aankoop overgaat, door het tonen van winkels als parfum-klik.nl die je kan vertrouwen. Voordat je tot aankoop overgaat, lees parfum-klik.nl reviews en ontdek wat andere kopers te zeggen hebben over hun ervaringen van de parfum-klik.nl winkel. Kelkoo helpt je ook voor het vinden van parfum-klik.nl contact informatie, telefoonnummers en leveringstijden.

Bestelgemak
1.0
Klantenservice
1.0
Op tijd leveren
1.0
Beschikbaarheid
2.0

Reviews over parfum-klik.nl

Gemiddelde waardering: 1.0 van 5, gebasseerd op 1 gebruikersbeoordelingen.

0% van de gebruikers raden deze winkel aan.

Over het schrijven van winkelreviews

M Vermeulen schreef een review 3 jaar geleden

Algehele waardering: 1

BESTEL HIER NIET! Ik heb hier mijn lievelingsgeurtje besteld omdat hij hier goedkoop was, ik heb na 4 weken alleen nog steeds niks ontvangen. De klantenservice, alleen in het engels per mail, zegt dat de verzending voor eigen risico is en dat het niet hun probleem is. Na wat onderzoek op internet blijk ik niet de enige met slechte ervaringen te zijn. Ze hebben ook alleen een postbus adres en geuren schijnen niet altijd echt te zijn. Voor mij nooit meer! Ik hda hier nooit moeten bestellen! SPIJT! Ik betaal nu liever een paar euro meer bij een betrouwbare Nederlandse site met goed service en een korte levertijd waar je WEL je bestelling krijgt!

Bestelgemak 1
Beschikbaarheid 2
Op tijd leveren 1
Klantenservice 1

parfum-klik.nl's producten bij Kelkoo's

Parfum & Eau de Toilette, Lichaamsverzorging, Make Up, Zonbescherming, Haarverzorging, Bekijk alle producten van parfum-klik.nl op Kelkoo

Winkel informatie

Klantenservice

E-mail
info@parfum-klick.de