bol.com

Website: http://www.bol.com

Bol.com opende op 30 maart 1999 zijn winkeldeuren. Twaalf jaar later heeft de winkel ruim 3 miljoen actieve klanten in Nederland en België die in 2010 goed waren voor bijna 16 miljoen verkochte artikelen. Bol.com is daarmee marktleider op het gebied van online verkoop van boeken, entertainment, elektronica en speelgoed tevens de grootste internetwinkel van Nederland en België. In februari 2011 werd bol.com plaza gelanceerd. Hiermee is bol.com de eerste winkel die haar klanten de mogelijkheid biedt om ook artikelen van andere aanbieders via de winkel te bestellen.

Bestelgemak
3.5
Klantenservice
2.5
Op tijd leveren
2.5
Beschikbaarheid
3.0

Reviews over bol.com

Gemiddelde waardering: 3.0 van 5, gebasseerd op 50 gebruikersbeoordelingen.

48% van de gebruikers raden deze winkel aan.

Over het schrijven van winkelreviews

Michel vd Lingen schreef een review 2 jaar geleden

Algehele waardering: 1

Bol.com beloofd van alles, maar komt helemaal, maar dan ook helemaal niks na!! Op 10 januari een bestelling geplaatst voor een tweetal Dell monitoren voor een 'Dual-Screen'-setup (ruim op voorraad). Vervolgens werd er slechts 1 monitor verstuurd. Vervolgens kreeg ik per email een melding dat er geen voorraad meer was en ik dus geen 2e monitor meer zou krijgen. Vervolgens flink zitten "klagen" hierover, per email, social media, beoordeling websites, etc. Toen kreeg ik uiteindelijk van Bol.com (Floor) op 18 januari een email, dat ze de situatie betreurden en dat de 2e monitor alsnog uitgeleverd zou worden binnen 3-6 dagen en uiterlijk voor het einde van deze week (wk 3). Zoals u al inmiddels gewend bent bij Bol.com is er uiteraard HELEMAAL NIKS afgeleverd. Ik begin echt doodziek te worden van Bol.com en de vele leugentjes. Inmiddels reageert Bol.com ook niet meer per email. Ze zullen wel denken: "laat die klant maar verrekken!". Bol.com is voor mij, ja nu al, het grootste flutbedrijf van 2013!!

Bestelgemak 1
Beschikbaarheid 1
Op tijd leveren 1
Klantenservice 1

M Vermeulen schreef een review 3 jaar geleden

Algehele waardering: 5 De gebruiker adviseert deze winkel.

Ik blijf me verbazen over de service en het assortiment van deze site. Ga zo door! Prijzen mogen misschien wel iets scherper.

Bestelgemak 5
Beschikbaarheid 4
Op tijd leveren 5
Klantenservice 5

Ferry Harmusial schreef een review 3 jaar geleden

Algehele waardering: 5 De gebruiker adviseert deze winkel.

In al de jaren dat ik bol.com gebruik hebben ze op een enkele uitzondering na altijd op tijd geleverd. Daarnaast concurrerende prijzen. Boeken, fototoestel of telefoontoestel? ik bestel gewoon bij bol.com

Bestelgemak 5
Beschikbaarheid 5
Op tijd leveren 4
Klantenservice 4

Een Kelkoo gebruiker schreef een review 3 jaar geleden

Algehele waardering: 5 De gebruiker adviseert deze winkel.

Ruim assortiment en door de week supersnelle levering! Alleen jammer dat er maandag niet bezorgd wordt, dus als je zaterdag iets besteld, heb je het dinsdag pas.

Bestelgemak 5
Beschikbaarheid 5
Op tijd leveren 4
Klantenservice 4

Peter Esprit schreef een review 4 jaar geleden

Algehele waardering: 3

Bol maakt haar beloftes inzake leveringstermijn helemaal niet waar. Bestelde tergelijkertijd drie artikelen die onmiddellijk leverbaar waren. De dag later bleek uit de bestelstatus dat één van de producten met een dag vertraging zou bezorgd worden. Nog een dag later mail gekregen dat de levering pas een week later zal gebeuren. Ondertussen verdween het product van de website, om enkele uren later terug te verschijnen, maar nu met levertijd 5-7 dagen. Ontgoochelend

Bestelgemak 4
Beschikbaarheid 4
Op tijd leveren 1
Klantenservice 2

Een Kelkoo gebruiker schreef een review 4 jaar geleden

Algehele waardering: 1

Zeer late levering. Toch enkele weken (!) later dan op de site is aangegeven. Best vervelend voor een verjaardagscadeau. Ik heb hen moeten opbellen want op mijn emails werd niet geantwoord. Volgende keer toch ergens anders mijn dvds bestellen...

Bestelgemak 2
Beschikbaarheid 3
Op tijd leveren 1
Klantenservice 1

max keeler schreef een review 5 jaar geleden

Algehele waardering: 1

Ik vind persoonlijk bol.com een slechte winkel. Daar moet ik natuurlijk wel een reden voor hebben. Ik had op 6-8-2010 iets besteld waarbij stond voor 21:30 besteld morgen in huis(staat er nu nog steeds). nou ik dacht ja vrijdag telt meestal niet mee dus krijg ik hem dinsdag. Nou okee dus ik krijg hem dinsdag(stond ook bij bestel status verwachte tijd (staat er nu nog steeds). Nou vandaag is het dus 11-8-2010 dus ik dacht nou dan ga ik even me email check voor een mailtje van bol. Ja ik had een mailtje dinsdag rond 10 uur savonds(alsof ik zelf nog niet door had dat hij niet meer kwam om tien uur savonds. Maarja a fijn ik ga dus bij billie(bols klanteservice chat) vragen wanneer ik mijn artikel kan verwachten. Krijg ik van billie het antwoord nou uiterlijk op 18 augustus maar waarschijnlijk wel iets eerder. Oftewel ze hebben het artikel niet meer want je kan in 12 dagen 12 keer door heel nederland reizen. Kijk ik bij het artikel staat er nog steed op een werkdag voor 21:30 besteld morgen in huis. Kijk als het gewoon een werkweek was is het geen probleem om een extraweek te wachten alleen nu wordt het geleverd als ik op vakantie ben.(er zijn nog wel mensen thuis) alleen das gewoon niet leuk. Ik vond het ook niet fijn dat ik zelf moest gaan rond zoeken wanneer het nou zou komen. Dus ik ga mijn bestelling annuleren alleen voordat je dan je geld terug hebt duurt het ook nog een week.

Bestelgemak 1
Beschikbaarheid 1
Op tijd leveren 1
Klantenservice 1

S.a.M. Centen schreef een review 5 jaar geleden

Algehele waardering: 5 De gebruiker adviseert deze winkel.

Ik bestel al jaren met veel plezier én gemak bij Bol.com. Nog nooit problemen met een bestelling, betaling of levering gehad. 2 jaar geleden een TomTom besteld als cadeau voor iemand en lekker de volgende dag meteen in huis. Na een aantal maanden liep de TomTom vast, en bij de firma TomTom zelf kreeg ik weinig medewerking en werd niet bepaald geholpen. Bol. com heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat het apparaat toch is nagekeken en ge-update...

Bestelgemak 5
Beschikbaarheid 5
Op tijd leveren 5
Klantenservice 5

sher schreef een review 5 jaar geleden

Algehele waardering: 4 De gebruiker adviseert deze winkel.

bol.com is een prima webwinkel. Ik bestel regelmatig bij bol.com en heb nog nooit problemen gehad. De levertijd valt alleen soms iets langer uit dan aangegeven.

Bestelgemak 5
Beschikbaarheid 4
Op tijd leveren 3
Klantenservice 4

ton schreef een review 5 jaar geleden

Algehele waardering: 1

De betalingsvoorwaarden zijn zeer ondoorzichtig. Er is sprake van willekeur. Ik heb over een periode van 5 jaar tal van artikelen besteld bij Bol.com. Steeds kon ik betalen per acceptgiro. De laatste keer wenste ik een blue ray speler te bestellen en merkte ik dat de betaalwijze om per acceptgiro te betalen geblokkerd was. De klantenservice liet mij aanvankelijk weten dat zukls voorkwam bij nieuw klanten en bij klanten met een betalingsachterstand. Na uitleg van mijn kant dat ik geen wanbetaler ben en ook al heel wat jaren bij bol.com had besteld kwam er weer een ander verhaal. Er zou in sommige gevallen bij de wat duurdere artikelen niet met de acceptgiro betaald kunnen woorden. Ik heb voorts gevraagd waarom ze wel met de mogelijk om per acceptgiro te betalen (zonder voorbehoud)adverteren (ook bij de Blu ray speler). Op het laatste heb ik geen antwoord gehad.

Bestelgemak 1
Beschikbaarheid 2
Op tijd leveren 3
Klantenservice 1

bol.com's producten bij Kelkoo's

Winkel informatie

Certifications

Betaalmethodes en verzendkosten

Geaccepteerde credit cards
American Express, Mastercard, Visa
Andere geaccepteerde betaalmogelijkheden
Giro, AcceptGiro, iDeal, Vooruitbetaling, Gift Certificate
Verzendingen
Netherlands, Belgium, Belgium

Klantenservice

E-mail
klantenservice@bol.com
Telefoonnummer
09002025438