wehkamp.nl

Website: http://www.wehkamp.nl/

Veilig, vertrouwd en veelzijdig thuiswinkelen. U heeft keuze uit een groot assortiment, beschikt altijd over actuele prijzen en uw aankoop wordt vaak binnen 24 uur bij u thuisbezorgd. Bij wehkamp.nl kunt u o.a. betalen met iDeal.

Bestelgemak
4.0
Klantenservice
3.0
Op tijd leveren
3.0
Beschikbaarheid
3.5

Reviews over wehkamp.nl

Gemiddelde waardering: 3.5 van 5, gebasseerd op 12 gebruikersbeoordelingen.

50% van de gebruikers raden deze winkel aan.

Over het schrijven van winkelreviews

piet kleijnen schreef een review 3 jaar geleden

Algehele waardering: 4 De gebruiker adviseert deze winkel.

ik vind het plezierig dat de prijsinformatie goed is, geen overbodige poespas en kosten

Bestelgemak 3
Beschikbaarheid 4
Op tijd leveren 4
Klantenservice 4

Een Kelkoo gebruiker schreef een review 4 jaar geleden

Algehele waardering: 3

Wat er qua levertijden op de site staat klopt er daadwerkelijk niks van. Er stond bijvoorbeeld op dezelfde pagina dat de levertijd een week was maar ook dat als je hem vandaag (8 november) zou bestellen dat je hem 9 november in huis zou hebben. Ik heb dit product besteld op basis van dat er gezegd werd dat het op 9 november in je huis zou liggen. Ik vroeg me toch af wanneer ik het nou zou krijgen dus belde ik de klantenservice. Ik kreeg daar een mevrouw aan de telefoon die haast geen nederlands sprak, ontzettend onbeleefd was en die zichzelf de hele tijd tegen sprak. Ze zei dat ze het product pas de 9e binnen zouden krijgen en dat het dan nog een week zou duren. Ik wist dat ze het product vandaag al binnen zouden krijgen en drong er op aan dat ze het aan een leidendgevende zou vragen. Dit duurde een aardige tijd en ik kreeg als antwoord dat ze het pas morgen (de 9e) binnnen kregen. Ik wilde nog een vraag stellen maar ze hing op. Ongeveer een half uur geleden keek ik naar de site van wehkamp en zag daar staan: levertijd: direct leverbaar. Dus ik weer bellen naar de klantenservice en ik kreeg weer een mevrouw aan de telefoon die amper Nederlands sprak. Ze heeft na 20 minuten mijn bestelling opnieuw geplaatst en ik wordt nog in deze week gebelt voor een bezorgafspraak.

Bestelgemak 2
Beschikbaarheid 2
Op tijd leveren 1
Klantenservice 1

Een Kelkoo gebruiker schreef een review 5 jaar geleden

Algehele waardering: 5 De gebruiker adviseert deze winkel.

Altijd een snelle levering, netjes verpakt en ook nog eens voor een gangbare prijs.

Bestelgemak 5
Beschikbaarheid 4
Op tijd leveren 4
Klantenservice 4

Nicolette van den Hoek Ostende schreef een review 5 jaar geleden

Algehele waardering: 5 De gebruiker adviseert deze winkel.

Prima webwinkel met een deskundig klantenservice die hun mening geven over het gekozen product. Zij geven duidelijk de voor en nadelen van het gekozen apparaat. daarbij laten ze de klant in hun waarde. wij hebben zodoende een goede keuze kunnen maken voor onze LCD TV de Samsung LE40B650. en wij zijn zeer content mee.

Bestelgemak 5
Beschikbaarheid 5
Op tijd leveren 5
Klantenservice 5

Een Kelkoo gebruiker schreef een review 6 jaar geleden

Algehele waardering: 1

De heren die mijn bestelde wasmachine en koelkast leverden wilden ze niet uitpakken, aansluiten en op hun plek zetten, terwijl dit volgens de wehkamp-site wel bij de service hoort. Tien contactmomenten met de klantenservice en twee weken later krijg ik eindelijk te horen dat ze niet opnieuw langskomen omdat het daarvoor "te laat is". Zeer klantvriendelijke strategie om te blijven rekken en me van het kastje naar de muur te blijven sturen, totdat er zoveel tijd is verstreken dat ik de spullen niet meer retour kan doen volgens de voorwaarden...

Bestelgemak 4
Op tijd leveren 1
Klantenservice 1
Beschikbaarheid 3

Corine Den Teuling schreef een review 6 jaar geleden

Algehele waardering: 3

6 weken gewacht, 6 weken aan het lijntje gehouden. 2x te horen gekregen, deze oven is naar u onderweg, u kunt deze binnen enkele dagen thuisverwachten. Weer bellen, wel stond het bedrag al vermeldt op de digitale factuur. Of ik even de klacht via de post wilde doen. (geen postzegel nodig). En toen ineens een bericht dat de oven niet meer leverbaar was. Ik bestel al 15 jaar via dit postorderbedrijf en altijd goede service gehad, ben er nu meteen klaar mee!! De groeten van een ongebakken broodje.

Bestelgemak 5
Op tijd leveren 3
Klantenservice 1
Beschikbaarheid 1

Ruud Hak schreef een review 7 jaar geleden

Algehele waardering: 5 De gebruiker adviseert deze winkel.

Goede snelle service. Afleveren op een contactpunt is erg handig. Want dan hoef je niet thuis te blijven

Bestelgemak 5
Op tijd leveren 5
Klantenservice 5
Beschikbaarheid 5

Michel de Groot schreef een review 7 jaar geleden

Algehele waardering: 1

TV besteld, hoor een paar dagen niets. Na zelf gebeld te hebben blijkt dt ik een acceptgiro binnen moet gaan krijgen. Als ik thuis kom ligt er een brief van Wehkamp MAAR voor mijn vriendin. Of ze even wil bellen voor een afspraak om de TV af te leveren. Voor mij ligt er een dag later een brief met acceptgiro. Wehkamp gebeld, blijken zowel op mijn naam als mijn vriendin haar naam een TV te staan. Die van mij afbesteld want mijn vriendin hoefde niet voorruit te betalen. Tv staat al in de auto melden ze bij Wehkamp, wij zijn alleen niet thuis. Bel een dag later weer voor een nieuwe afspraak, dit is nog niet mogelijk bel morgen nog eens vertellen ze me. Na een week nabellen waarbij een nieuwe afspraak nog niet nogelijk is krijg ik vandaag te horen dat de TV uitverkocht is. Helaas meneer... Dit is echt ongekend!!! 14 dagen bezig geweest en nu is hij opeens uitverkocht. Wat een prutsers!

Bestelgemak 1
Op tijd leveren 1
Klantenservice 1
Beschikbaarheid 1

Een Kelkoo gebruiker schreef een review 7 jaar geleden

Algehele waardering: 4

LCD-tv was het zoveelste product dat ik op Wehkamp.nl besteld had en niet op tijd bij mij thuis afgeleverd was. Heb uiteindelijk de bestelling geannuleert, waarna het ook nog lang duurde voordat ik mijn geld terugkreeg. Verder is de website goed, alleen jammer dat het zich zo slecht aan de afspraken houdt.

Bestelgemak 5
Op tijd leveren 2
Klantenservice 3
Beschikbaarheid 4

Een Kelkoo gebruiker schreef een review 8 jaar geleden

Algehele waardering: 5 De gebruiker adviseert deze winkel.

Snelle levering. Enige nadeel is dat Neckerman vervolgens ook een catalogus waar ik niet om gevraagd heb naar het afleveradres stuurt.

Bestelgemak 5
Op tijd leveren 5
Beschikbaarheid 5

wehkamp.nl's producten bij Kelkoo's

Films, Dameskleding, Kelkoo Overig, Herenkleding, Kinderkleding, Bekijk alle producten van wehkamp.nl op Kelkoo

Winkel informatie

Certifications

Betaalmethodes en verzendkosten

Andere geaccepteerde betaalmogelijkheden
Giro, Vooruitbetaling, Factuur
Verzendingen
Netherlands

Klantenservice

E-mail
klantenservice@wehkamp.nl
Telefoonnummer
09009809