Probedding

Website: http://www.probedding.com

Probedding levert alle duurzame producten voor uw slaapkamer. Door de grote en rechtsteekse inkoop bij de fabrikant kunnen ze tegen zeer scherpe prijzen leveren. Zij leveren alle producten rechtstreeks bij u thuis, Zowel in Nederland als in Belgie. Door onze goede voorraad positie kunnen zij de meeste producten binnen 3 werkdagen leveren. Vanzelfsprekend koopt u wel met de gebruikelijke garanties en zekerheden.

Bestelgemak
5.0
Klantenservice
4.0
Op tijd leveren
4.0
Beschikbaarheid
4.0

Reviews over Probedding

Gemiddelde waardering: 3.5 van 5, gebasseerd op 4 gebruikersbeoordelingen.

75% van de gebruikers raden deze winkel aan.

Over het schrijven van winkelreviews

Jordi Kooiman schreef een review 6 jaar geleden

Algehele waardering: 5 De gebruiker adviseert deze winkel.

Na het lezen van de eerste reviews was ik al aardig overtuigd. Maar dat het daadwerkelijk zo voortreffelijk zou gaan durfde ik niet te hopen. Bestellen was erg eenvoudig en ik werd ook vrij snel opgebeld. De levering vond ook binnen een week plaats, met een half uur van tevoren een telefoontje dat de chauffeur onderweg was. Geweldig gewoon. Matras is fantastisch. Het was even wennen, maar na een paar dagen is het duidelijk: het is een super matras. Heb hem na een week ook aanbevolen aan een collega en ook hij is er zeer over te spreken. Kortom, wat mij betreft ben ik dik tevreden.

Bestelgemak 5
Beschikbaarheid 5
Op tijd leveren 5
Klantenservice 5

Sander Van De Kost schreef een review 6 jaar geleden

Algehele waardering: 4 De gebruiker adviseert deze winkel.

Na de bestelling via het internet (dit gaat overigens heel eenvoudig) werd ik binnen zeer korte tijd benaderd voor een afspraak betreffende leverdatum + tijd. Dit kon naar mijn verbazing al binnen zeer korte tijd. De kwaliteit was ook fantastisch. Ik kan zeggen dat dit een zeer aangenaam bedrijf is. De cijfers spreken verder voor zich, zeker een aanrader! met vriendlijke groet, Sander van der Kost

Bestelgemak 5
Op tijd leveren 5
Klantenservice 5
Beschikbaarheid 5

Een Kelkoo gebruiker schreef een review 7 jaar geleden

Algehele waardering: 1

Bestellen bij deze winkel gaat zeer eenvoudig. Echter vervolgens hoort men helemaal niets meer van deze organisatie en blijken ze ook niet in staat om te leveren. Beloften werden aan de telefoon meteen gemaakt, echter het nakomen ervan is nog steeds nooit gebeurd! Geen succes dus.

Bestelgemak 5
Op tijd leveren 1
Klantenservice 1
Beschikbaarheid 1

Pascalle Dinten schreef een review 7 jaar geleden

Algehele waardering: 4 De gebruiker adviseert deze winkel.

wij belden met de firma Probedding, over de mogelijkheden voor snelle levering,daar wij een afwikende maat nodig hadden. dit bleek geen probleem ook afwijkende maten leveren wij binnen 1 week bij thuis af vertelde de verkoper ons. die avnd online besteld en binnen 2 dagen werden wij gebeld voor een afspraak.ook op ons verzoek om op de dag van levering een half uur van te voren te bellen reageerde men alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. binnen 1 week hadden wij ons bed en een heel prettig gevoel bij het kopen op internet.

Bestelgemak 5
Op tijd leveren 5
Klantenservice 5
Beschikbaarheid 5

Probedding's producten bij Kelkoo's

Winkel informatie

Betaalmethodes en verzendkosten

Andere geaccepteerde betaalmogelijkheden
Betaling bij aflevering
Verzendingen
Netherlands

Klantenservice

E-mail
sales@probedding.nl
Telefoonnummer
+31 (0)10-4280550