Postordershop.nl

Website: http://www.postordershop.nl

Wij doen elke dag ons best om de leukste en handigste producten te leveren die veelal nog niet te koop zijn in de Nederlands winkels. Tevens verkopen wij exclusief via onze site ook diverse A merken voor een prettige prijs. Onze producten munten uit in kwaliteit en prijsverhouding, doelmatigheid en originaliteit.

Bestelgemak
3.5
Klantenservice
1.0
Op tijd leveren
1.5
Beschikbaarheid
2.5

Reviews over Postordershop.nl

Gemiddelde waardering: 2.5 van 5, gebasseerd op 4 gebruikersbeoordelingen.

25% van de gebruikers raden deze winkel aan.

Over het schrijven van winkelreviews

I.M. Mihaylov schreef een review 2 jaar geleden

Algehele waardering: 1

Mensen kijk uit voor Postordershop.nl Deze is failliet verklaard in oktober en heeft een doorstart gemaakt. Ruim 3 maanden geleden een bestelling geplaatst voor 170 euro en nooit geleverd gekregen, curator zegt moet je bij hen zelf wezen ze bestaan nog wel onder andere overkoepelende organisatie. Eindeloze mail verkeer en bellen en loze beloftes maar ze leveren niets en storten mijn geld ook niet terug. Waardeloos bedrijf !!! Onvoorstelbaar dat dit soort internet bedrijven mogen bestaan en gewoon niets vermoedende klanten oplichten.

Bestelgemak 1
Beschikbaarheid 1
Op tijd leveren 1
Klantenservice 1

H W schreef een review 5 jaar geleden

Algehele waardering: 1

Erg makkelijk om te bestellen. Maar om de bestelling te annuleren lukt niet. Postordershop reageert simpelweg niet op mailtjes (ook al heb ik er keurig netjes het ordernummer en de andere gegevens in gezet). Ik raad het niet aan.

Bestelgemak 4
Beschikbaarheid 1
Op tijd leveren 1
Klantenservice 1

Hans . schreef een review 6 jaar geleden

Algehele waardering: 3

Ik heb onlangs een product besteld dat na een aantal weken defect is gegaan. Vervolgens is postordershop niet meer te bereiken en mails beantwoordt men simpelweg niet. Ik voel me opgelicht en ik kan iedereen afraden bij dit bedrijf te bestellen.

Bestelgemak 3
Beschikbaarheid 3
Op tijd leveren 2
Klantenservice 1

Eva Duin schreef een review 7 jaar geleden

Algehele waardering: 5 De gebruiker adviseert deze winkel.

Aanbob is super. klanten service laat heel wat te wensen over. Vraag eerst vooraf wat de levertijd is voor u tot betalen overgaat.Want de snelle levering kan dan in eens 3wk zijn! Het bedrijf vind het niet eens nodig om dmv een mail te laten weten dat de boel vertraging heeft opgelopen.Het afbestellen kan alleen via je order nr die je krijgt in je bevestigings email.En die was bij mij onvindbaar.Dus je kan er niet van af totdat je het product thuis krijgt en het weer retour kan sturen.En dan je geld pas terug , pfftt. En een snelle levering was de rede om te bestellen

Bestelgemak 5
Op tijd leveren 1
Klantenservice 1
Beschikbaarheid 5

Postordershop.nl's producten bij Kelkoo's

Winkel informatie

Betaalmethodes en verzendkosten

Geaccepteerde credit cards
Eurocard, Visa, BANKCARD
Andere geaccepteerde betaalmogelijkheden
Cash, AcceptGiro, iDeal, Vooruitbetaling, Bankoverschrijving
Verzendingen
Netherlands, Belgium, Belgium